Zomerse regie

De zomer schiet alle kanten op, zo ook vandeRegie. Van een paar weken leven als een god in Frankrijk tot een paar dagen in ‘t Gooi. Hoe leuk is het even de regie te mogen hebben bij een sluis en nu weer bij het zwemmen voor het goede doel ‘Fight Cancer’ in het Apeldoorns Kanaal. Love Life! Love Work!

Wil jij dit goede doel steunen, doneer dan mijn vandeRegie-team. De opbrengst wordt 100% ingezet om jonge artsen te inspireren zich te storten op kankeronderzoek. Alvast hartelijk dank, mede namens mijn teamleden Peter, Jeroen, Raoul en Hans. Fight Cancer!

Naast regie rondom o.a. water, blijft wijn mij boeien. Mijn gastheer van mijn vandeRegie-wijntrips verklapte mij dat 2015 mooie wijnen heeft opgeleverd. Als je een exclusief wijnproefweekend wilt meemaken, dan kan ik voor begin november een trip plannen. Kijk hier naar een voorbeeld en aanbeveling. Heb je belangstelling? Laat het me weten! Succes verzekerd.

De voorbereiding van het zwemevent loopt over een maand af. Daarna blijft het doorzomeren en gaat vandeRegie door met andere lopende projecten en het fraaie vrijwilligersproject Apeldoorn Trofee. Ook heb ik voor een klant een workshop/beginnerscursus social media in voorbereiding, met de bedoeling het weghalen van de angst om twitter en/of facebook in te gaan zetten. Èn, Henk vandeRegie is gevraagd door het SeniorenPlatform een verjongend event(tje) te ontwikkelen.

Voor mij ligt de uitdaging die ondernemer of organisatie te helpen/coachen die met een beperkt budget maximaal wil scoren. Voor mij is het een tijdelijk project tot dat de klant zelf regisseur kan zijn de marketingcommunicatie. Heb ik je hiermee enthousiast gemaakt voor het één of ander, laat het me weten en we kunnen misschien voor elkaar wat betekenen.

PS. En dat de zomer nog mag blijven duren tot aan de Kerst en de zomertijd gelijk mag blijven aan de wintertijd.