ZinIn, voor de jonge senior

Onder de naam ‘ZinIn’ is er op vrijdag 11 november 2016 tussen 15.00 en 20.00 een kleinschalige maar inspirerende beurs voor de jonge senior. ‘ZinIn’ is gezond, interessant, lekker, leuk, mooi en stimuleert iets nieuws te ondernemen of te ontdekken. Én, entree is gratis.

Locatie van ‘ZinIn’ is ‘Ten Tije sport en wellness’ in Apeldoorn Noord aan de Schorpioenstraat 4. De beurs is niet primair gericht op sport, maar Danny ten Tije was zo aardig om zijn fraaie locatie ter beschikking te stellen. Aan de orde komen diverse wellness items, waaronder een metamorfose, proeverijen en bijzondere ontspannende en interessante wetenswaardigen zoals: kennismaking met een karakteristieke wijnstreek aan de Moezel, de nieuwe trend van thee in combinatie met kaas, testen van een e.mountainbike, bankieren, wonen, werken, fotografie, film, theater. Deelnemende ondernemers/bedrijven zijn o.a.: Bongers Bikes, Fietsvakantiewinkel/FietsRelax, Peter Claessens – Koken en Zo, Wiine.NL, enz. Kortom: veel onderwerpen in het kader van ‘vier het leven’ en ‘pluk de dag’.

Het initiatief tot beurs komt van het Seniorenplatform (Truus Kremer) die mij om advies heeft gevraagd hoe zij de jongere senior kunnen bereiken. Zij gaan dat doen onder de naam SPAgaat. Senior is een doelgroep waar anderen je in plaatsen. Je bent niet jong, maar voelt je ook niet oud. Of je bent jong en je zoekt goede tips voor bijvoorbeeld je ouders. Of je bent ouder en je zoekt nieuwe uitdagingen. Voor die oudere junior of de jonge senior is ‘ZinIn’.

Misschien zit ik zelf in een spagaat? Marketingtechnisch heb je met leeftijdsdoelgroepen te maken maar ik ben er allesbehalve voorstander van om die leeftijden in de communicatie te gebruiken. Voor mij was het papieren en online magazine Zin de inspiratie tot deze nieuwe beurs. En ben erg benieuwd wie zich op de elfde van de elfde wil laten inspireren. Tot dan!