Wijn is als vloeibare muziek

Januari kenmerkt zich door regelmatig het glas te heffen op het nieuwe jaar. Dit hoeft per definitie niet een glaasje alcohol te zijn, maar ……………
Januari is in opkomst als maand zonder alcohol. De vakantieaanbiedingen vliegen ons om de oren en ik doe er nog een ‘glaasje’ bovenop. Sorry, maar wel een glaasje met alcohol.

Januari een lange saaie maand? Het is maar net wat je er zelf van maakt. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en nieuwe plannen. Een nieuw jaar geeft ook weer een nieuwe wijn. Een jonge wijn van druiven uit 2016 of al van jaren eerder.
Één van mijn favoriete plekken waar ik me graag laat verrassen door de wijnboeren ligt aan de Moezel onder Trier. Heb het voorrecht daar vrienden te hebben met een goede relatie met de plaatselijke wijnhuizen. Op loopafstand van elkaar is een proefronde langs en in diverse wijnkelders een bijzonder leuke smakelijke belevenis in een heel andere (wijn)wereld op een paar uurtjes rijden van hier.

Is jouw voornemen dit jaar nader kennis te maken met goede relaties of een weekendje weg met vrienden. Voor minimaal 10 personen organiseer ik jouw wijntrip. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren, laat dan van je horen.

Lees bijvoorbeeld meer onder ‘Wijn’ of lees
High Wine Netwerk Driedaagse en
Wijnreis met nieuw programma