Vecht jij mee?

De Freule staat centraal bij Swim to Fight Cancer Apeldoorn!?
Stichting en projectgroep staan in de steigers om op 18 september 2016 dit zwemevenement in het Apeldoorns Kanaal voor te bereiden. Deelnemers gaan proberen d.m.v. donaties zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen. De Freule, de fietsbrug over het Kanaal tussen Deventerstraat en Molenstraat zal wellicht het hart zijn van de evenementlocatie.

Helaas lijden er te veel mensen aan kanker en willen we met dit evenement een bijdrage leveren aan het mede financieren en stimuleren van kankeronderzoek zodat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Één op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. En bijna iedereen kent wel iemand die lijdt of heeft iemand verloren aan deze ziekte.

Mooi om dit zwem-project te mogen (bege)leiden. Mijn regie aan dit project draag ik op aan twee vriendinnen, Lous en Ineke, die het gevecht niet konden winnen.

Succesvolle events in Den Bosch en Dordrecht, enthousiaste reacties van mensen die zich al willen aanmelden en al enkele positieve reacties van bedrijven die in natura willen bijdragen om het te kunnen realiseren zijn aanleiding om met de voorbereiding door te gaan. Zo neemt Accres, initiatiefnemer van het event, deel in de organisatie, krijgen we van de Veluwse Bron badjassen te leen voor de zwemmers, gaat Visual Trends onze social media beheren, stelt Jeroen Reinders zich beschikbaar als motivator, ondersteunt Alround Support Groep ons secretarieel, kunnen we voor drukwerk een beroep doen op TotDrukwerk, voor zijn expertise en facilitering een beroep doen op Eric Jan Westen (Drakenbootfestival), voor coördinatie van de catering tijdens het evenement mogen wij rekenen op Partyservice van Laarhoven, organiseert Eeterij de Lierdehoeve een benefietdiner, ………

Vecht jij mee?
Veel Apeldoornse ondernemers helpen ons via sponsoring in natura nodig. Maar ook euro’s zijn heel hard nodig om voorbereidingen op te kunnen starten.
Als jij nu al wil laten weten op een of andere manier bij te willen dragen, laat dan van je horen. Je mag me bellen of mailen. Dit alles in teken van het gevecht tegen kanker. Vecht jij ook mee?

PS. Het was 18/9 een mooie Swim-middag met een opbrengst was ruim € 125.000,–. Ben trots op het enorme aantal Apeldoornse ondernemers die mijn project in natura en geld hebben mogelijk gemaakt. Dank jullie wel. Met een ervaring rijker heb ik dit project afgesloten.