Regie kwijt, om nooit te vergeten

Momenten om nooit te vergeten zal iedereen hebben. Vrolijke, mooie, indrukwekkende, emotionele, verdrietige, enz. momenten. Mijn eerste schoolreisje was bijvoorbeeld zo’n moment. Lees hierover via Schoolreis.nl, h

Maar heel recent was het ook raak. Terug van een toffe Franse vakantieweek waren er de afgelopen weken heel veel van die momenten: Het begon met een tevreden Monkey Town Apeldoorn over zijn aandacht rondom de opening tijdens mijn vakantie, de introductie van Wiine.nl tijdens het open huis van Outlook Groenprojecten en met het wederzijds laten kennismaken van TotDrukwerk en VinTake. Daarna volgde de regie van een tweedaagse ToerNed studiereis voor ondernemers uit de dagrecreatieve branche met bezoeken aan DOMunder en Rederij Schuttevaer te Utrecht, Sprookjeswonderland te Enkhuizen, Hof van Eckberge te Eibergen, SkyZone te Doetinchem met gastsprekers als Martine Conings (NH Centre Utrecht), Gerben Renting (Princess Hotels), Brian Berghuis (Nationaal Schoolreis Magazine) en Gert Veldhuis (Bushhouse). Onderweg in de bus hadden de één op één masterclasses met Judith Pol (Kweekvijver Noord) kweekvijvernoord.com over social media, Karin Veldhuizen (“Grassprietverhuurder”) watersportcampingheeg.blogspot.nl over creatieve vernieuwing en Robert van Heeswijk / Mike Assmann (Local Pioneers) over toepassing gezonde horeca. Centraal tijdens deze tweedaagse stond het inspireren tot branchevreemde samenwerking en het optimaal benutten van je bezoekers als ambassadeurs.

En toen kwam het:
De presentatie en uitreiking van de Apeldoorn Trofee verliep boven verwachting, Sinterklaas was even over komen vliegen om de winnaar bekend te maken, en dan opeens …….. Heb je de regie niet meer in handen en veranderd je mede presentator Paul Blokhuis in Loco Burgemeester en zag ik opeens mijn Wil, kinderen, kleinkinderen, vrienden en naaste fans te voorschijn komen. Och, dacht ik nog, een formeel dankjewel vanuit Gemeente Apeldoorn voor de doorstart van de Apeldoorn Trofee. Totdat Paul Blokhuis de woorden sprak: Het heeft zijne Majesteit de Koning behaagd …… Zo’n complete verrassing dat de regie even verstoord bleef, Wil en ik een paar dagen hebben nagenoten. Dank je wel fans, die het nodig vonden om mij aan te bevelen voor deze bijzondere waardering.

Uitnoding
Eén van die fans komt uit Nittel en heeft (weer) een mooi nieuw wijnreisje exclusief voor vandeRegie samengesteld op a.s. 13 – 15 november. Zin in een moment of momenten om niet te vergeten, dan nodig ik je uit om mee te gaan. Lees meer hierover in het blog hieronder.

Voor nu, over tot de orde van de dag en door waar vandeRegie gebleven is.