Nieuwe wijnreis met nieuw programma

Leuk om samen met vrienden en/of relaties te doen.
Leuk voor wie al eens is geweest
Leuk voor wie de vorige keer niet kon.
Leuk voor wie van wijn houdt en nu de Luxemburgse variant wil proeven.

Graag nodig ik je/jullie uit van 13 – 15 november 2015 mee te gaan naar Nittel. Ons ‘basiskamp’ is Hotel Nitteler Hof. Lees onder Wijn waarom dit één van mijn favoriete wijnadressen is. Op de eerste dag beginnen we met een kennismaking met de wijnhuizen in Nittel door middel van een proeverij in het hotel. Aan de hand van deze proeverij kiezen we een wijnhuis in Nittel voor nadere ‘inspectie’. Na het diner verzorgt Marco Zandbergen, gastheer/eigenaar van Nitteler Hof, een fakkelwandeling/wijnproeverij tussen de druivenranken.

De volgende morgen is er gelegenheid om individueel een kort bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Trier en/of Saarburg. Om 14.00 uur gaan we de bus in, steken we de Moezel over en bezoeken we drie wijnhuizen in Luxemburg. Op het laatste adres maken we tevens kennis met een nieuw ‘product’ van mijn vriend Marco: een Rolling Dinner plus ….. Het is weer wijnig en niet weinig deze reis.

Hebben jij en je vrienden/relaties, ook iets met wijn? Kom de ervaringen delen en maak kennis met nieuwe relaties en mooie Moezel wijnen uit o.a. Luxemburg. Ik nodig je graag uit voor een korte exclusieve netwerk-wijnreis. Neem ook vooral je eigen partner mee, want voor een groot deel is de wijntrip toch ook je eigen ‘feestje’.

De kosten voor deze bijzonder exclusieve wijnreis zijn € 229,– per persoon, op basis van gebruik tweepersoonskamer. In deze kosten zijn inbegrepen: logies, ontbijt, diners + wijnen, wijnproeverijen en het vervoer per bus van en naar de Luxemburgse locaties. Bij voldoende deelname gaat deze nieuwe wijnreis door. Hebt je belangstelling? Bel of mail me dan.

NB. Deze wijnreis is verleden tijd, maar geldt nu als voorbeeld voor toekomstige wijnreis.