Henk vandeRegie

Met de jaarwisseling 2013/2014 is vandeRegie het tweede jaar ingegaan. Ik heb niet kunnen vermoeden dat het zo leuk zou zijn en het juist een extra voldoening geeft me in te zetten voor mijn eigen klanten, relaties, vrienden. De naam vandeRegie bleek bij de start al snel een goede keus. Mijn netwerk reageerde enthousiast, en al snel werd Henk van der Ziel, Henk vandeRegie.

Een project dat ik meeneem naar 2014 is de marketing-en mediabegeleiding van Familiehuis Nunspeet. De kleinschaligheid en fraaie locatie van dit Veluwse vakantiepark aan zee, de klant-/gastgerichtheid van de eigenaren en de speciale doelgroep maken het tot een bijzonder leuke klus.

Ook in 2014 organiseer ik in opdracht van Accres nog een keer het Openlucht FilmFestival in Park Berg & Bos te Apeldoorn. Een ultiem samenwerkingsproject met enthousiaste toeleveranciers waarme ik dit Apeldoornse festival in de top drie van buitenbioscopen in Nederland heb gezet. Mijn persoonlijke touch in de contacten met de sponsoren gaan mogelijk in 2014 leiden tot joint promotions van deze sponsoren.

Sinds eind 2013 ben ik actief voor ToerNed (vereniging van dagattracties) die een nieuwe koers wil inslaan. Ik begeleid het bestuur bij het regisseren van bijeenkomsten, ledencontact/-werving en coordinatie van marketingactiviteiten. Uitdaging in dit project is onder andere het vinden van collectieve voordelen voor de (individuele) leden en gezamenlijke communicatie te ontwikkelen waar alle leden zich als vanzelfsprekend in kunnen vinden.

Als digibeet gebruik en bespeel ik de social media en weet ik anderen te inspireren dit communicatiemiddel in te zetten. Voor ondernemers moet het geen vraag zijn of zij social media in moeten zetten, maar hoe zij dat zo effectief mogelijk op hun eigen manier doen. Zo geef ik korte workshops bij organisaties en stimuleer ik haar medewerkers de eerste stap te zetten, zodat zij als ambassadeur van hun eigen organisatie/bedrijf social media in te gaan zetten.

In het eerste jaar vandeRegie was mijn pilot wijnreisje een succesvol initiatief en uitbreiding op mijn andere projecten. “Wijnig en niet weinig”, zo meldde één van de deelnemers. Een goed gesprek met een goed glas wijn is een mooie basis om samen met vrienden, relaties of collega’s even bourgondisch te genieten en op verhaal te komen. Voor wie dit aanspreekt kan ik een exclusieve en bourgondische meerdaagse wijnproeverij regisseren

Daarnaast zet ik me graag in voor maatschappelijke projecten. Nadat gemeente Apeldoorn in 2011 de ‘Apeldoorn Trofee’ (vrijwilligersprijs) heeft weg bezuinigd, heb ik het initiatief genomen, na een gemeentelijke bezuinigingsronde, de Apeldoorn Trofee via sponsoring te laten bestaan en hoop dit ook met mijn mede juryleden in 2014 te kunnen blijven realiseren.

Als voorzitter van de Stichting Vrienden van Atlant, woonzorgcentra in Apeldoorn, werk ik aan een nieuwe werkwijze van de stichting en aan een hechtere samenwerking tussen stichtingbestuur en management Atlant. Hiervoor ben ik op zoek naar een professionele fondsenwerver om via de stichting nieuwe stijl extra welzijn te realiseren voor clienten van Atlant.

Recent heb ik de Roparun aan mijn goede doelen projecten toegevoegd. Het Apeldoornse team Ecorunners heeft mij gevraagd te helpen bij haar benefiet activiteiten. Zo komt er onder andere een Valentijn benefietdiner bij Eeterij de Lierderhoeve op vrijdag 14 februari.  Maar de Roparun 2014 neemt in Apeldoorn grote vormen aan, want de loop vanuit Hamburg loopt dwars door het centrum van Apeldoon in de avond en de daarop volgende nacht van 1e Pinksterdag. Hierbij was mijn uitdaging de loop dwars door het Stadhuis te laten gaan. En dit gaat lukken!

januari 2014