Brei er wat moois van!

Nieuwjaarswensen mogen vanaf nu niet meer? Van wie mag dat eigenlijk niet? Ik ben meer het type, doe het eens anders en op een ander moment. We mogen en kunnen elkaar toch op elk willekeurig moment het beste wensen!?

Heb jij weer mee gedaan aan de kerstkaart traditie en het geven van een kerstattentie? Zijn die van jou ondergesneeuwd onder de lawine aan kaarten en attenties van anderen? Tip: Durf je eens te onderscheiden van de massa en investeer eens op een ander willekeurig moment om de waardering voor je relatie te laten blijken. Ik kan je garanderen dat je investering meer impact zal hebben. Een nieuw jaar, een nieuwe trend, biedt nieuwe kansen. Het biedt zelfs nieuwe wijnen tijdens mijn a.s. wijnreis. Wist je al dat wijnproeverijen concurrentie krijgen van theeproeverijen. Thee is de toekomst en wordt de nieuwe wijn, zo verzekert mij Apeldoorner en smaakmaker Peter Claessens. “Thee uit een theedoos is helemaal passé. Wil je echt indruk maken? Schenk dan theecocktails en gebruik verse thee in en bij gerechten.” Zelf houd ik het nog bij een goed glas wijn. Maar heb onder andere Peter al wel gecontracteerd voor de businessbijeenkomst van Color Business Center in combinatie met netwerkorganisatie Apeldoorn in Bedrijf. Reserveer 3 maart voor deze netwerkbijeenkomst waar jij je persoonlijk kunt “verrijken” en kunt speeddaten met jezelf. Bij deze ben je alvast uitgenodigd.

Eind 2014 heb ik afscheid genomen van het Openlucht FilmFestival. Accres gaat de organisatie weer zelf doen. Maar begin 2015 ben ik begonnen aan mijn 3e jaar vandeRegie met een aantal mooie projecten. Wat heb ik zakelijk nog meer te wensen! Nu, één wens: een digicoach. Wie wil af en toe mijn bescheiden basiskennis op digitaal gebied, praktisch updaten? Wie weet kan ik jou/jullie aanbevelen binnen mijn netwerk.

Beste mensen, doe het eens anders en brei er wat moois van.

januari 2015