Ben je helemaal 60?

Dat duwtje had ik net nodig om vanaf 1 januari 2013 de regie in eigen handen te nemen. Nadat 40 jaar een aantal werkgevers van mijn regie hebben kunnen genieten, geniet ik nu van mijn eigen ‘vandeRegie’. Hoe leuk is het om vanaf nu namens jezelf te netwerken en niet namens je werkgever. Dank je wel waardevolle (netwerk)vrienden voor dat laatste duwtje.

Ja, ik ben helemaal 60 en begin nog aan een nieuwe leuke zzp-uitdaging. Samen met mijn P.A. verzin je een naam voor je bedrijf(je). Wie ben ik, wat wil ik? Zelf de regie in mijn werk. Wat wil ik niet meer? Als werknemer onder regie staan. Wat is mijn ding? Marketingcommunicatie en organisatie van evenementen. Zo ontstond de naam ‘vandeRegie’. En wat schertst mijn verbazing, tijdens een netwerksymposium vertelt een marketinggoeroe dat de marketingmanager uit is, maar dat een marketingregisseur nu de trend is. Hoe trendy kun je zijn als je 60 bent.

En dan neem je afscheid van je ‘oude’ werk, en wordt je overdonderd door zoveel relaties die je feliciteren en verrassen met een flesje wijn of bloemen. Een warmer welkom in een nieuwe rol heb ik niet eerder ervaren. Dank jullie wel!

januari 2013